(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bejlís - irish cream(asi na 1 L)
Potřebné ingredience
1/4 l mléka
1/2 sáčku mandlového pudinku v prášku
1 plechovka kondenzovaného sladkého mléka Salko
1/4l rumu(whisky)
Postup přípravy
Ze čtrvt litru mléka a pudinkového prášku uvaříme dle návodu pudink = nechat za stálého míchání zchladit,tak aby se neudělal škraloup.
Salko uvaříme 1 a půl hodiny ponořené ve vodě. - necháme zchladit a pak otevřeme.
Mixérem rozmixujeme pudink a salko a nakonec vmícháme rum, případně místo něj whisky)
Salko uvaříme 1 a půl hodiny ponořené ve vodě. - necháme zchladit a pak otevřeme.
Mixérem rozmixujeme pudink a salko a nakonec vmícháme rum, případně místo něj whisky)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé